* *Vi startet opp høsten 2007, først med 1 ansatt men nu har vi utvidet til 3 faste stillinger. Vi driver ett seriøs malerfirma.
Vi er opptatt av helse, miljø og sikkerhet og at vi kan jobbe med dette mange år framover. Under 2009 kommer vi å bygge ett nytt lager på Vegsletta hvor vi ønsker å få både lager og holde kurs til interesserte om maling og tapetesering.

Marju, daglig leder. Hun har gått videregående skole for å bli maler og har i dag svennebrev i malerfaget. Målet er etter hvert å ta mesterbrev. Hun elsker jobben sin fordi den er spennende, givende, utfordrende og hun er kreativ og finner nye løsninger i samarbeide med kunden.

 


Birgitte er lærling hos oss. Målet er å ta svennebrev i 2011. Hun har gått videregående skole i snekker-, og mur fag. Hun er meget nøye med det hun gjør og har vist sæ allerede til å bli flink maler og flislegger. Hun har 300 liter godt humør og er en veldig arbeidsom jente. Vi er glad for å ha henne i huset.

 

Yngve er våre medarbeider. Han er utdannet tømrermester og har allsidig kunnskap om bygg, uansett om det gjelder snekring, elektriske ting eller rørlegger arbeid. Han er til og med flink til å male. Vi mener det er veldig viktig for vårt firma å ha én med denne kunnskapen, fordi det hjelper oss å få mer og bedre forståelse til underlaget vi skal jobbe med.

Banner Advertisement
Webmaster